10+1 ok, hogy megnézzük a We Will Rock You musicalt Kozonseg.hu
Volt szerencsénk megnézni a We Will Rock You musical premierjét a BOK Csarnokban. 10 pontban összegyűjtöttük, hogy szerintünk miért érdemes ellátogatni az előadásra.
   
1. Nika olyat énekelt, hogy leesett az állunk és még azóta is keressük.

2. Végh Péter annyira jól hozta az öreg rocker figuráját, hogy nem csodálkoznánk rajta, ha az ország összes motorostalálkozója nagykövetének választaná, vagy feltűnne egy Harley-Davidson plakáton.

3. Sári Éva Killer Queen-je tényleg gyilkos volt. Nem mellesleg a színésznő nem csak elképesztően énekelt, hanem bitang jól is festett Kentaur költeményeiben.

4. A produkció jelmezei fantasztikusak. Ha lett volna egy We Will Rock You - Kentaur - Showroom hát bizony nem sok árukészlet maradt volna az est végén az biztos.

(Az ajánló írója Sári Éva fekete rojtos ruháját szeretné nagyon!)

5. Amilyen jók a Queen dalok, annyira jó volt a díszlet és a látvány is.

6. Túri Lajost az előadás után mindenki hívja "csak" a Koreográfusnak, így nagy "K"-val!

7. Az előadás története bár a jövőben játszódik, de abszolút mai témákat feszeget.

8. Britney Spears még soha nem énekelt ennyire jól. Hála Siklósi Balázsnak.

9. Tanúi lehetünk annak, hogy Presser Pici egy színpadon áll Ozzy Osbourne-nal , Lady Gagával, Tina Turnerrel Madonnával vagy éppen Buddy Holly-val, és annak is, hogy Cserháti Zsuzsa vagy Bródy János dalai /dalszövegei/ ugyan úgy méltók az elismerésre, mint a Queen dalok.

10. Brian May, a Queen együttes legendás tagja is csodálattal nyilatkozott a produkcióról és a tehetséges előadókról. Sőt erről boldogan posztolt saját Instagram oldalán is.

10+1. Egyházi Géza napszemüvegben ugyanolyan fantasztikusan énekel mint anélkül.