Sári Évi és Dukai Regina fergetes bulit csapott Blikk, Stop
BUDAPEST - Belebújt a kisördög szerda este Dukai Reginába (26) és Sári Évibe (33), akik közösen adtak koncertet egy budai bevásárlóközpont egyik szórakozóhelyén. A buli bővelkedett világslágerekben, a vendégsereg pedig hírességekben, így igazán jó hangulat kerekedett a két szépség koncertjéből.
   
Újra eljött az ősz, ennek megünneplésére a Jam Pub egy hatalmas szezonnyitó bulit szervezett. A szórakozóhely a két legdögösebb énekesnőt hívta meg sztárvendégnek, Dukai Reginát és Sári Évit.

- Úgy érzem, egy csomó dalt nem tudok, nagyon ideges vagyok. Én nagyon lámpalázas vagyok - vallotta be Regina a koncert előtt. - Örülök, amikor meglátom a reakciókat, ahogy rájönnek, hogy tudok énekelni. A szervezőknek is tetszett a koncert, így elképzelhető, hogy egy-két hónap múlva újra fellépünk itt – mesélte Regina, akinek egy ember azonban hiányzott a közönségéből, hiszen kedvese, Feczesin Róbert (24) focista nem tudott hazaugrani Bresciából, ahol jelenleg játszik.

Nemcsak az énekesnők közeli barátai, hanem sok más híresség is kíváncsi volt a szezonnyitó partira.

A két botrányhősnek kikiáltott Megasztáros, Szecsődi Karcsi Nkuya Soniaval és annak párjával érkezett. Sonia szerelme pont aznap ünnepelte a születésnapját, ezért hatalmas bulit csapott a kis társaság! Nemcsak Sonia érkezett szerelmével, hanem Kefírt is kedvese kísérte el a rendezvényre. Csomor Csilla szintén egy úriember társaságban élvezte a koncertre.

Azonban nemcsak szerelmespárok vettek részt az eseményen, hanem volt, aki éppen ezen az estén akarta megtalálni a társát! Müller Attila, Danny Blue, Varga Viktor, Brasch Bence, Flour Tomi és Alexis éppen szinglik, így ők egész este csapták a szelet a jelenlévő hölgyeknek, azok legnagyobb örömére. Müller Attila és Danny Blue régóta nagyon jóban vannak, így egész este együtt mulattak és flörtöltek a szépségekkel.

A tinibálványok, Brasch Bence, Varga Viktor, Alexis és Flour Tomi kicsit még félősebben álltak a társkereséshez, ezért inkább egymás társaságát választották. Alexis, akit a Bad Boyz-ból ismerhetünk, rögtönzött táncórát adott Széles Izának, hogy a hangulat még fergetegesebb legyen. Szabó Zsófi, Széles Iza és Adri régóta nagyon jó barátnők, így Zsófi és Adri remekül szórakozott Iza tánctanulásán. Később a három barátnő a táncparkett közepén röpke bemutatót tartott az újonnan tanultakból.

Voltak, akik kétkedve várták a két szépség koncertjét, de a lányok már az első hangok után bebizonyították, hogy nemcsak szépségük, hanem énektudásuk is lenyűgöző! A fellépés után nem győzték fogadni a gratulációkat!

További fotók a koncertről