Sári Évit keményen megnyomkodták
Sári Évi ugyan prevenció jelleggel, de kipróbálta azt a nem mindig kellemes eljárást, amivel életünket akár évekkel hosszabbá tehetjük, vagy természetesen gyógyulhatunk. Az énekes-színésznő rátalált fájó pontjaira.
   
Meghívást kaptam a Végvári Consulting által szervezett sajtótájékoztatóra, amelynek célja egy olyan gyógymód széleskörű megismertetése, amely a szervezet öngyógyítóképességét hasznosítja.

Boldogan tettem eleget ennek az invitálásnak, hiszen sokkal szimpatikusabb az ilyen fajta orvoslás, ellentétben azzal, amikor marokszámra szedetik velünk a gyógyszereket...

A sajtótájékoztatón maga dr. Vargha Zoltán PhD, a világon egyedülálló, és a tudomány által is elismert módszer kifejlesztője beszélt. Többek közt elmondta azt is, hogy szerinte gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan ember. Már ha önnönmaga mond le arról, hogy rendbe jöjjön, mert nincs életcélja, nincs miért vagy nem is akar már élni.

Ez nekem nagyon szimpatikus volt és hihetetlenül felkeltette az érdeklődésemet, mert én is hiszek a gondolat teremtő és gyógyító erejében!

Több ismert személy is jelen volt az eseményen. Csepregi Éva, Kovács Ági, Pataky Attila és Szikora Robi már megtapasztalták, hogy a módszer működik és segített nekik az egészségügyi problémáik megoldásában.

Bár én szerencsére egészségesnek mondhatom magam, mégis részt fogok venni egy állapotfelmérésen a Vargha Gyógymód Intézetben, még ezen a héten, hiszen a prevenció a legfontosabb! Nagyon várom a vizsgálatot, az eredményt és azt, hogy milyen tanácsokat kapok majd a dr. Vargha Zoltántól! :)

Képek az eseményről

Celebgyár videó a sajtótájékoztatóról