Ketten váltják az X-faktor döntősét Zene.hu
Kállai-Kiss Zsófi helyett két produkcióban is új szereplő érkezik. Négy éve az Orfeum, a pesti mulató társulatának megbecsült tagja Kállai-Kiss Zsófi, régi vágya teljesült azzal, hogy bekerült az RTL Klubon futó X-Faktor című tehetségkutató TOP12 versenyzője közé.
   
Az élő show és az ezzel járó állandó elfoglaltságok miatt azonban a 27 éves énekesnő egy időre nem tudja vállalni a szereplést a főváros egyik legelegánsabb szórakozóhelyén.

Kállai-Kiss Zsófi szerepelt a fekete zenei világot bemutató esten, kétszemélyes darabban, látványos revüműsorban és elgondolkodtató, látványos, mesevilágot idéző show-ban.

Az Orfeum vezetősége fontosnak tartotta, hogy népszerű dívája most arra koncentráljon a legjobban, amiért évekig dolgozott és mindig is a vágya volt: megmutatni az ország előtt tehetségét, rátermettségét. A pesti mulató két népszerű show-jában, A Nagy Gatsby Show-ban Veres Mónika NIKA lesz Gondi Helén mellett Berkes Olivér partnere, míg a Puppet Show – Mi történik éjfélkor a babaházban? című műsorban pedig NIKA társa Sári Évi lesz.

Utóbbi október 31-én szerepel legközelebb az Orfeum programján: a különleges, Halloweenre hangolt Black Tie partyn kizárólag erre az estre összeállított, enyhén rémisztő Puppet Show-t láthat a közönség.