Nyilvános a Shrek musical szereposztása hir24
Jövőre, éppen gyereknapra időzítve Magyarországon is színpadra kerül a nagysikerű animáció musical változata.
   
Parádés szereposztással, egyedi díszlettel, 50 táncossal és fülbemászó dallamokkal érkezik hozzánk Shrek, aki ezúttal nem a mocsárban, hanem a Papp László Sportarénában igyekszik majd elnyerni ogre-hercegnője szívét - derült ki a nagyszabású produkció sajtótájékoztatóján.

A 2016. május 29-én színpadra kerülő ifjúsági musical címszerepében Feke Pált láthatjuk majd, akivel kapcsolatban a rendező, Szente Vajk elárulta, hogy már a darab londoni megtekintésekor is őt képzelte a magyar verzió főszerepére.

Párját, Fionát Szinetár Dóra alakítja, Sárkány szerepében pedig Szulák Andreát láthatjuk. Farquad Nagyúr bőrébe Serbán Attila bújik majd.

A további szerepekben többek közt Danics Dóra, Antal Timi, Oláh Gergő, Veress Mónika, Várhegyi-Lucas Palmira, Sári Évi és Szabó Dávid lesz látható.

Szamár megformálóját még keresik az alkotók, akik egyébként azt ígérik, 3-tól 73 éves korig mindenki garantáltan jól fog szórakozni az előadáson, ami New Yorkban és Londonban egyaránt nagy sikert aratott.

SHREK, A MUSICAL

New York és London után Budapesten a Papp László Sportarénában!

Shrek, a musical története megegyezik az Oscar-díjas Shrek-film meséjével. A morózus, ám imádnivaló ogre megpróbáltatásai nálunk is könnyekre és mosolyra fakasztják a kicsiket és nagyokat...

A sztori

Shrek mocsaras lakóhelyét ellepik a mesefigurák, miután Lord Farquaad száműzi őket Duloc városából. Az ogre azonban egyáltalán nem örül a hívatlan vendégeknek. Egyezséget köt Lord Farquaaddal: ha megmenti Fiona hercegnőt a Sárkány által őrzött várból és átadja a törpenövésű Lordnak, akkor ingoványos otthona újra az övé lesz. Az úton elkíséri a Szamár, aki fárasztó humorával, és napi szóadagjával ha lehet, még jobban nehezíti a feladatot...

Ám végül minden pompásan alakul!

A musical fülbemászó zenéje, a lenyűgöző látványvilág, a darab humora, a fantasztikus maszkok és jelmezek, a megelevenedett mesevilág garantálják a felhőtlen szórakozást!

Szereposztás:
Shrek: Feke Pál
Fiona: Szinetár Dóra
Farquaad: Serbán Attila
Pinokkió: Szabó Dávid
Sárkány: Szulák Andrea

További szerepekben:
Danics Dóra, Várhegyi Lucas Palmira,Veres Mónika, Antal Tímea, Oláh Gergő, Sári Évi

Zenei vezető: Silló István
Fordító: Szente Vajk, Galambos Attila
Koreográfus: Turi Lajos Péter
Díszlet- és jelmeztervező: Erkel László Kentaur
Világítás tervező: Madarász János Madár
Producer: Rosta Mária
Produkciós vezető: Fellegi Réka

Rendező: Szente Vajk

FOTÓK: SHREK - A Musical sajtótájékoztató

Online jegyvásárlás ide kattintva!