Sári Évi és Puskás Peti eddig távolról figyelték egymás pályafutását Fanny magazin
Eddig legfeljebb csak távolról figyelte egymást az énekesnő és a Megasztár 3 felfedezettje. A Pécs melletti Orfűn az egyetemisták találkozóján most jobban megismerhetik egymást.
   

- Mikor sátoroztak utoljára?

Évi: Régen, még gyerekkoromban a szüleimmel.

Peti: Múlt év nyarán, a Balaton Soundon. Jó, hogy kiszakadhat néha az ember a civilizációból. Nagyon élveztem, vettem is egy mozdulatra kinyíló sátort. Hamar fel lehet állítani, de az összecsukás nem ment olyan egyszerűen. Nyolcan estünk neki, és a végén kettétört.

- Egyébként hol nyaralnak a legszívesebben?

Évi: Thaiföldön. Falábakon álló bungalóban, amelynek üveg az alja és látni lehet a halakat. Kislánykorom óta rajongok a vízért. Idén szeretnék elvégezni egy búvártanfolyamot is.

Peti: Ausztráliában szívesen eltöltenék egy kis időt.

- Ismerték egymást?

Évi: Többször találkoztunk rendezvényeken. Mindketten színházakban, musicalekben játszunk, ezért Peti csakis rokonszenves lehet.

Peti: Inkább csak összefutottunk. Évi, szerintem gyönyörű nő, aki ráadásul tehetséges is.

- Évit sokan szőkének ismerték, aztán egy időre barnára váltott. A külső átalakulás hatással lehet a személyiségre is?

Évi: Tizennégy évig voltam szőke, és a festéstől tönkrement a hajam. Úgy döntöttem, pihentetem egy kicsit, visszafestettem a természetes árnyalatra. Érdekes, hogy más tipusú férfiak néztek meg barna hajjal, mint szőkén. Aztán egy reggel rájöttem, hiányzik a szőkeség. Kiderült, hogy a szerelmemnek is. Így visszafestettem.

- Az érdeklődés a magánéletük iránt hátrány vagy előny?

Évi: Nekem sajnos rossz tapasztalataim vannak. Még abból az időből, amikor szakítottam Gáborral (Kucsera Gábor Világbajnok kajakozó - a szerk) Most újra együtt vagyunk, és elhatároztuk, hogy ezután jobban védjük a privát életünket.

Peti: Ha valaki ismert, annak el kell fogadnia, hogy minden érdekli az embereket. Ezzel együtt kell élni.

- Nagyon sokat dolgoznak. Van idejük önmagukra?

Évi: Hullámzó. Imádom, ha dolgozom, de természetesen minden mindig egyszerre jön. Ilyenkor szét kell szakadni.

Peti: Reggeltől késő estig vagy néha tovább is próbálok, így nem sok idő marad magamra és a szerelmi életemre. Ezt különösen a civil partnernek nehéz elviselnie.

- Milyen feladatok várják önöket a közeljövőben?

Évi: Augusztus elején lesz a Sakk című musical bemutatója a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd a Pesti Magyar Színházba visszük be a darabot. A női főszerepet játszom, és nagyon izgulok. Egyébként a Budapesti Kommunikációs Főiskola másodéves hallgatója vagyok. A vizsgákra is készülnöm kell.

Peti: Országszerte több produkcióban szerepelek. A Scooby Doo premierjét augusztusban a Robin Hood, szeptemberben pedig a Nyomorultak bemutatója követi. Új klipet is forgatok, és szerencsére sokfelé hívnak.