Sári Évi az énekesi és színésznői karrierjére koncentrál Borsonline
Végleg hátat fordított a modell szakmának Sári Évi, aki ma már az éneklésnek és szerelmének, Kucsera Gábornak szenteli minden idejét. A szőke szépség saját kísérőzenekarral énekel feldolgozásokat.
   

- Egy popegyüttes énekesnőjeként már megismerte a könnyűzenei szakma és a közönség. Miben más az új formációja?

- Nyár elején jött a felkérés, hogy lépjek fel rendszeresen egy szabadtéri vendéglátóhelyen. Nem saját előadásom volt, hanem lounge zenére daloltam, így a vendégek nem kimondottan csak rám figyeltek, eszegettek-iszogattak közben. Korábban elsősorban musicaleket énekeltem, ezzel a formációval azonban standard jazz, pop és musical dalokat is előadunk a saját szánk íze szerint átdolgozva. Nagyon megszerettem, de az ősz beálltával azon a helyszínen vége szakadt a sorozatnak. Szerencsére lehetőséget kaptam, hogy kéthetente péntekenként fellépjek egy elegáns, belvárosi klubban. A kísérőzenekarommal még több dalt dolgoztunk át, jól érezzük magunkat, elsősorban erről szól az egész.

- Látunk még önről újabb fotósorozatot valamelyik magazinban?

- Korábban sem tevékenykedtem sokat a szépségszakmában, csak felkértek néhány fotózásra, én pedig elvállaltam. Ez a korszak lezárult, most az énekesi és színésznői karrierem került előtérbe: jelenleg a Sakk című musicalben játszom, és készülök egy januári premierre is, amelyben az egyik női főszerepet osztották rám.