Sári Évi és Oláh Gergő teljes összhangban Esküvő Classic magazin
Két fantasztikus hang, két közvetlen, vidám személyiség, Sári Évit és Oláh Gergőt 2016-ban Shrek anyukájaként és apukájaként láthatjuk majd együtt a színpadon, mi pedig örültünk, hogy egy közös fotózást szervezhettünk nekik, ahol tényleg jól összeismerkedhettek!
   
SÁRI ÉVI - ELVARÁZSOLTAK A RUHÁK!

- Esküvő Classic: Hogy tetszettek a Salon D’Ange ruhák?

Sári Évi: Teljesen elvarázsoltak! Fantasztikusan jól kitalált ruhák, pont az én stílusomban. Nagyon tetszett, hogy nem voltak szokványosak, de mégis sokfélék, a királylányostól az extrémebbig. Nekem ezek is tetszettek, bár talán a saját esküvőmre nem feltétlenül azt választanám, amiben fekete is van, de nem is szokványosat!

- EC: Milyen a Sári Évi-stílus?

Évi: Inkább az egyszerűség híve vagyok: a mindennapokban és a saját fellépéseimen is. Persze a színházi darabokban nem én döntöm el, mit veszek fel, de amúgy a letisztult ruhákat szeretem. Szerintem ez áll jól, ezekben érzem jól magam. Régen nekem is volt olyan korszakom, amikor belefért a csillogás, a nagyobb feltűnés, de már kinőttem belőle.

- EC: Álmodozol kislány korod óta esküvőkről?

Évi: Igazából nem vagyok az a kézfogóról álmodozó fajta, de mégis jó volt ezeket a ruhákat felpróbálni. A ceremónia berendezett helyszíne is tetszett: nem volt sem túl sok, sem túl kevés. Szép, stílusos helyszín volt, de én nyitott vagyok, hiszen egyáltalán nincs a fejemben egy kép az én ideális esküvőmről.

- EC: Nem tudjuk, Shrek szüleinek milyen volt az esküvője, de valószínűleg nem ilyen, és a darabban sem így néztek majd ki!

Évi: Még nem tudom, milyen lesz a jelmez, de biztosan lesz rajtunk valamilyen maszk és talán ki is leszünk tömve, hiszen ogrésabb külsőt kell majd öltenünk. Ráadásul én nemcsak Shrek anyukáját játszom majd, hanem a Tündérkeresztanyát is, ami persze ismét egy teljesen más külsőt követel. A mama és a papa csak a darab elején jelenik meg: egy vicces jelenetben, kissé talán gonosz szülőkként igen fiatalon útnak engedjük majd fiunkat.

- EC: A vicces élethelyzetek amúgy is közel állnak hozzád?

Évi: Igen, imádok nevetni és nevettetni is! Szerencsére a színházi munkáimban is egyre inkább megtalálnak az ilyen feladatok.

- EC: A fotózáson ismerkedtetek meg Oláh Gergővel, de a képek alapján ez nem okozott gondot...

Évi: Igen: a castingon láttuk egymást, illetve a Shrek a musical sajtótájékoztatóján váltottunk néhány mondatot. Érdekes volt, hogy épp egy ilyen fotózáson kezdődött a közös munkánk. Nagyon jó volt amúgy a hangulat, ellazultunk, remélem, szép képek születtek!

- EC: És akkor kezdődhet a közös munka?

Évi: A komoly próbák majd tavasszal kezdődnek, de persze addig is sok közös teendőnk lesz, hogy beharangozzuk a 2016. május 29-i bemutatót.

OLÁH GERGÔ – MÁR KÉSZÜLÜNK A FOGADALMUNK MEGÚJÍTÁSÁRA!

- EC: Sári Évi lesz a partnered Shrek anyukájaként a jövőre színpadra kerülő Shrek szuperprodukcióban. Örülünk, hogy így összehozhattunk benneteket, már ennyivel előtte!

Gergő: Igen, a sajtótájékoztatón már találkoztunk, de igazából most ismerkedtünk meg. Persze nem volt ezzel gond, mindketten közvetlen emberek vagyunk.

- EC: Más volt ez, mint a te esküvőd anno?

Gergő: Igen! Amikor mi összeházasodtunk, én tizenkilenc éves voltam. Nem voltunk túl jó anyagi helyzetben, így egyszerűen kellett megoldanunk a kézfogót. A hivatalos és az egyházi esküvő után csak egy rövid állófogadást adtunk. Kárpótlásul már tervezzük a tizedik házassági évfordulónkon a fogadalom megújítását.

- EC: És ott igazi, világra szóló lakodalmat csaptok?

Gergő: Igen, ez a terv! Egy igazán szép esküvőt szeretnénk, elegáns stílusban, nagy lagzival. Mulatni szeretnénk és ünnepelni, ahogy már rég megálmodtuk.

- EC: A mostani fotózás akár ihletül is szolgálhat?

Gergő: Teljesen! Nagyon tetszett a stílus, a ceremónia berendezése is. Én nagyon szeretem az ilyen elegáns stílust, kreatív volt az elrendezés, szépek a színek, összhangban volt a férfi- és női ruha, nagyon hangulatos volt az egész. Három év múlva lesz az új esküvőnk, és nem kizárt, hogy tőletek kérünk majd tanácsokat!

- EC: A feleségednek is tetszene ez a helyszín?

Gergő: Ő egy kicsit visszafogottabb, mint én, de itt sok minden neki is nagyon tetszene! Évi ruhái is gyönyörűek voltak, és az enyémeket is el tudnám képzelni a nagy napon.

- EC: Az első esküvőtökön volt azért, amit megtartottatok a megálmodott elegáns stílusból?

Gergő: A menyasszonyi ruha!

- EC: Az életben igen – de színpadon is házasodtál már?

Gergő: Mostanában gyakran teszem. Éppen turnézunk egy számomra nagyon fontos darabbal: a Somnakaj Magyarország első roma színdarabja, musicalje, aminek fontos része a házasság és a tiszta szerelem. Tradicionális, cigány hagyományok szerinti lánykérést mutat be, és én játszhatom a főszereplőt, aki a lány szerelme, vőlegénye.

- EC: Ezek szerint a színházban is egyre inkább otthon vagy?

Gergő: Igen, és nagyon élvezem. Színdarabban játszani nagyon más, mint koncertet adni. Nekem az éneklés zsigerből jön, de a színészet új nekem. Új kihívások vannak benne, és nagyon jó visszajelzéseket kapok.