Sári Évi nagyon elégedett új diétájával Glamouronline
Az Aestheticpartner mostantól hetente jobbnál jobb tippekkel, érdekességekkel lát el. Ha éppen fogyni szeretnél, vagy csak egészségesebben élni, és jobban érezni magad a bőrödben, akkor ki kell próbálnod. Semmilyen elkötelezettséget nem igényel elsőre tőled, csupán menj el egy konzultációra, és legyél nyitott. Első körben az Aestheticpartner egyik kedvenc vendégével, Sári Évivel készített a Glmaouronline interjút, aki remeke eredményeket ért el új diétájával. Reméljük, hogy téged is inspirálni fog.
   

- Most már elég hosszú ideje éled az életed a nyilvánosság előtt. Ez sok lemondással jár, hogyan tartod magad formában?

- Kegyes velem a sors, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Ha például egy irodában kellene dolgoznom, biztosan kikészülnék. A színházi élet sem könnyű, bár lehet, hogy kívülről annak látszik. Legtöbbször nem gondolnak bele, hogy az a könnyedség, ami a színpadról lejön, mennyi munkát, felkészülést, tanulást, gyakorlást feltételez. De ez jó, mert ha "izzadtságszagú" egy előadás, vagy fellépés, az már nagy baj. A magánéletet kicsit nehéz összeegyeztetni a munkámmal, mert általában este 10-kor jövök el a színházból, nincs hétvége, nincs ünnepnap. Ez persze nem panasz, nagyon boldoggá tesz, hogy csodálatos előadásokban játszhatok! Jelenleg 10 színdarabban szerepelek, nem is akármilyenekben: Vámpírok bálja, Sakk musical, Mamma Mia!, Macskák,... bevallom, ez büszkeséggel és hálával tölt el. A színpadon is sokat kell mozognom, táncolnom, de emellett azért marad energiám az edzésre is, ami nem kényszer, hanem öröm számomra. Imádom, olyannyira, hogy ha pár napig nem tudok menni, már iszonyatosan érzem a hiányát. Sokféle sportot űzök, szeretem a változatosságot: futás, spinning, trx, crossfit, jóga, bármi jöhet!

- Mi a titka a kortalan bőrödnek?

- Sajnos nem vagyok már 18 éves és ez természetesen látszik az arcomon is. Szép lassan elkezdtek előjönni a kis szarkalábak, a nevetőráncok, ami az élet velejárója ugyan, ezt tudjuk, de ettől még nem biztos, hogy szeretjük is. A durvább beavatkozásoktól félek és egyelőre nem is gondolom, hogy szükségem lenne rájuk, de azért vannak olyan dolgok, amik jól működnek nálam. Az alap otthoni arcápolás mellett, amit nagyon lelkesen csinálok reggel-este, néha elmegyek kozmetikushoz, aki ultrahangos kezelést csinál. Ami rendkívül jót tett, az egy tűs kezelés, amit rádiófrekvenciával ötvöznek. Nem visznek be semmilyen hatóanyagot, hanem a tűszúrások által arra ösztönzik a szervezetet, hogy a kollagén termelést serkentse. Nálam ez nagyon bevált, félévente járok ilyenre. Ezeken kívül nagyon fontosnak a tartom, hogy ne csak kívülről próbáljam lassítani az idő múlását, hanem belülről is. Sokat sportolok, sok-sok vizet iszom, nem dohányzom és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem. Allergiás vagyok a tehéntejre és a gluténre, ezeket szinte teljesen kiiktattam az életemből és ennek is látom a pozitív eredményét az arcomon.

- Mit szeretsz az Aestheticpartnerben a legjobban? Miben segítenek neked?

- Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem egy konzultációra és nekikezdtem az életmódváltásnak. A munkám miatt nagyon rendszertelen az életem, sokszor kell éjszakáznom, mindig rohanásban vagyok, így régebben gyakran előfordult, hogy azt ettem, ami éppen elém került, főleg az édességek tekintetében. Alapvetően nem étkeztem rosszul, mert régebben is sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam, kenyeret csak hébe-hóba, de ez csak arra volt elég, hogy ne hízzak, de rajtam ragadt az évek alatt pár kg felesleg, ami a sok mozgástól sem mozdult semerre. Eleinte az egyszerűséget szerettem a legjobban az Aestheticpartner diétájában. Összeállították nekem az étrendemet, nem kellett gondolkodnom, mikor, mit egyek, le volt írva, reggel összekészítettem és vittem mindent magammal. A hűtőm úgy nézett ki, mint egy zöldséges raktár... Állandóan zacskókat és dobozokat cipeltem, amikben az isteni finom shake-ek illetve a nyers, vagy párolt finomságok voltak, ha megéheztem, csak előkaptam és eszegettem. Ez a diéta arra tanított meg, hogy rendszeresen, 3 óránként egyek, de úgy, hogy az egyes étkezéseim összetétele kb. 70% fehérje legyen, és csak a többi szénhidrát. Nem mondom, hogy nem voltak nehéz pillanatok, de mivel viszonylag hamar jött az eredmény, ez kitartásra sarkallt. Az tetszett a legjobban, hogy a tükörben is azt láttam, amit a folyamatos, heti kontrollok alkalmával a speciális mérleg is mutatott, hogy nem az izomból fogytam, hanem a zsírból. Most fel tudok venni olyan ruhákat, amikről azt gondoltam, hogy már soha nem lesznek jók rám, új nadrágokat kellett vennem. Azért ez elég jó érzés...

- Kinek ajánlod az Aestheticpartnert?

- Mindenkinek, aki elszánja magát, hogy ad magának egy esélyt, mert ez tényleg működik. A környezetemben már jó páran végigcsinálták és náluk is bevált. Az fontos, hogy senki ne gondolja, hogy nem kell semmit tenni és csak úgy le fog fogyni, csodák nincsenek. Lesznek nehezebb napok, kell időt szánni a bevásárlásra, az ételek elkészítésére, de szerintem megéri. Még soha nem éreztem magam ennyire jól a bőrömben, mint az utóbbi hónapokban.

- Mit csinálsz a szabadidődben? Mik a hobbijaid?

- Az utóbbi időben nincs túl sok szabadidőm, ezért ha épp ráérek, akkor azt próbálom maximálisan kihasználni. Ez alatt azt is értem, hogy néha csodás egy estét otthon tölteni, csak úgy, édes semmittevéssel. Egyébként szeretek sétálni a kutyusommal, kirándulni a barátaimmal, mozizni, olvasni, néha még egy kis buli is belefér.