Sári Évi szépségpraktikái Trendmania.hu
Minden nő álma, hogy megtudja a fiatalság, a szépség és az egészség titkait. Nos, a dolog nem is olyan elképzelhetetlen! Az e heti Trendmániából többek között az is kiderült, hogy Évinek milyen szépségpraktikái vannak a mindennapokban, párja előtt szokott-e pl uborkát tenni az arcára, vagy ha valaki sportolóval él együtt, akkor automatikusan neki is figyelni kell-e az alakjára.
   

TM: Te ugye nagyon hiszel a természetes szépülésben?

SÉ: Én inkább ennek a híve vagyok és nem a művi beavatkozásoknak, persze eljöhet az ideje annak is, és senkit nem ítélek el azért, mert esetleg plasztikai sebészhez fordul. Én azt gondolom, hogy amíg lehet, próbáljuk meg megoldani a szépségünket természetes módon. Igazából ez már elég fiatalkoromra jellemző volt, hamar elkezdtem szemránckrémet használni, hidratáló krémeket használni, egyszerűen szeretem ezeket a dolgokat, és hiszek benne, hogy hosszú távon kifizetődő. Mert ameddig csak lehet, nem szeretnék komolyabb beavatkozásokat.

TM: De ugye arról vagy híres, hogy otthon készítesz mindenféle pakolásokat, méghozzá természetes alapanyagokból.

SÉ: Az egyik legfontosabb praktika, az alvás, mert szerintem ez a lehető legjobb dolog, hogy megőrizzük a szépségünket. Ezt én tapasztalatból mondom, mert eljött az az idő, hogyha esetleg egy-két éjszaka kevesebbet alszom, vagy elmegyek szórakozni, akkor nem az van, mint régen, hogy semmi bajom nem volt másnap, és ugyanúgy csináltam a dolgaimat és nem látszódott semmi, hát most már látszik.

Szem alatti karikákra, uborka, meg egy kicsit bevizesedett szemre, az nagyon jó, illetve hallottam egy olyan pakolásról, ami természetes alapanyagokból áll, nagyon egyszerű, túrót és mézet össze kell keverni, és ezt is fel kell rakni az arcra. És ez is frissítő hatással bír, úgyhogy mindenkinek ajánlom.

TM: De sose a párod előtt, ugye?

SÉ: Ezeket szerintem jobb megtartani magunknak, tehát nem gondolom, hogy olyan szexis lenne egy nő uborkakarikákkal a szemén és fehér cuccal az arcán, ami ragad és nem tudom... Ezt jobb olyan időszakra tartogatni, mikor egyedül vagyunk, vagy esetleg barátnővel.

TM: Egy nagyon híres és nagyon mutatós sportolóval élsz együtt, nyilván ilyenkor nagyobb a motiváció, hogy Te magad is sportosabb légy. Vagy ez nem elvárás itthon?

SÉ: Abszolút nem elvárás, ő szereti, hogy van rajtam mit fogni, szerintem, én nem szeretem annyira, én mindig magamnak akarok megfelelni, és ez a legnagyobb kihívás szerintem. Szerintem a legtöbb nő nem elégedett magával, én sem, ezért mindig próbálok odafigyelni, hogy a lehető legjobbat kihozzam magamból. Szoktam step aerobikozni, szoktam futni, most az egy picit háttérbe szorul sajnos. Bemutatóra készülök a sakk című musicalben, én fogom játszani az egyik főszerepet, úgyhogy sajnos most nem futhatok, ezért maradnak az edzőtermi sportok, step aerobik...