Sztárdömping a FitBalance Aréna rendezvényen! Tini Lady
Az idei Fitbalance Aréna rendezvényen több mint 4500 ember vett részt, hogy kipróbálhassa magát. Több mint 90 kiállító, 7 színpad és rengeteg program várta a látogatókat. Az eseményre hazánk sztárjai is kíváncsiak volt. Csonka András, Dombóvári Vanda, Szabó Győző, Kustánczi Lia, Sári Évi, Sütő Enikő, Erdőhegyi Brigitta, Rippel Feri és Viktor, a Fivérek zenekar, valamint Győzike is tiszteletét tette a FitBalance Arénán.
   
Már kora reggeltől gyülekeztek a sportszeretők, hogy bejussanak Magyarország vezető fitness, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiváljára. A nap folyamán 4500 látogató érkezett a rendezvényre. A sportprogramokon túl, fontos része a FitBalance-nak, hogy olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal várják az érdeklődőket.

A FitBalance Aréna rendezvény felkért hazai hírességeket, hogy legyenek a "Sztárok az Egészségért" program nagykövetei. Csonka András, Dombóvári Vanda, Sütő Enikő, Kustánczi Lia, Nagy Adri, Sári Évi, Erdőhegyi Brigitta és a Rippel testvérek is elvállalták a felkérést. A rendezvényen többféle programot is kipróbáltak a hírességek. A nagyköveteken túl a rendezvényre látogatott még Szabó Győző és Győzike is, hiszen köztudott róluk, hogy nagyon fontos számukra az egészséges életmód.

A FitBalance nemcsak a sportfanatikusoknak kedvezett, hanem a zeneszeretőknek is. A Megasztár 5 felfedezettje, a Fivérek zenekar, a helyszínen rögzítette legújabb videoklipjét, melyben a közkedvelt mozgásfajta, a Zumba is nagy szerepet kapott. A tömeg nagyon élvezte a különleges forgatást és természetesen a Fivérek zenéjét is.

Az idei FitBalance Aréna rendezvény hatalmas sikerrel zárult le, mindenki elégedetten és boldogan távozott, így a szervezők hamarosan nekilátnak szervezni a szeptemberi FitBalance Millenárist!

További fotók a rendezvényről

FitBalance hivatalos honlap