Új magyar elektronikus zenei live act formáció partynews.org
2012 nyarán új magyar formáció alakult: a B.Craack feat. Sári Évi duó két tagja izgalmas. egyedi produkciót hozott. Az élőben előadott saját szerzemények az elektronikus zenében mindig is kuriózumnak számítottak, Magyarországon pedig túlzás nélkül mondható, hogy egyedülálló a maga nemében.
   
Sári Évit régóta ismeri és kedveli az egész ország. Az énekes- és színésznő ugyanis nemcsak okos és tehetséges, de rendkívül dekoratív jelenség is. Persze ez utóbbi paraméter jelen esetben egyáltalán nem volt mérvadó, amikor a páros másik tagja, Krakk Bálint alias B.Craack maga mellé választotta a hölgyet. Ismeretségük nem újkeletű, több évnyi közös stúdiózás áll már mögöttük. Évi a Splash énekeseként vált igazán ismertté idehaza, s az ennek az együttesnek a stúdiómunkái közben találkoztak először Bálinttal. Azóta Évi vezetett műsort a VIVA-n, az MTV-n és a TV2-n is. A debreceni diáklányból színésznővé, mi több, ismert médiaszemélyiséggé cseperedő bombanő végig megőrizte azt a természetességet és eleganciát, ami miatt oly szívesen látja-hallja a közönség, legyen szó színházi előadásról, tévés műsorról vagy éppen egy élő zenei produkcióról.

B.Craack sosem volt ugyan ennyire „szem előtt”, de a szakmai berkekben mindenki nagy tisztelettel és elismeréssel emlegeti a nevét. Bálint azon kevés producer/zeneszerzők egyike, aki sosem állt lemezjátszók mögé, sokáig csakis az alkotás öröme mozgatta a zenében. Több mint egy évtizedes pályafutása során a hazai zenei élet számos vezéralakjával dolgozott Slam Jr-tól Chriss Ronsonig, bár jellemzően a „magányos farkas és a szürke eminenciás” különös keverék-életmódját élte – mint általában a nagy alkotók többsége. Tagja volt a híres Strictly! csapatnak, s a Sorted című film egyik betétdala is az ő nevéhez fűződik. Jelent meg saját szerzeménye Chriss Foundation Recordsánál, valamint a neves brit labelnél, a Baroque Recordsnál.

Évi és Bálint közös vállalkozásában a legfontosabb mozzanatok a színfalak mögött történnek, amikor együtt alkotnak. A zenék készítésében a főszerepet persze Bálint játssza, de Évi is hozzáadja a saját ötleteit, illetve a dallamok végső kialakításában nyújt segítséget azzal, hogy saját képére formálja azokat.

A másik fontos mozzanat a sok-sok próba, amikor a munka gyümölcse „testet ölt”, és összeállnak, kikerekednek az egyes dalok. Minden egyes zeneszámnak saját élete, sztorija és karaktere van, így önmagukban is kiválóan megállják a helyüket. Évi és Bálint egy komplett koncertre való repertoárt állított össze, amit a visszajelzések alapján nemcsak a közönség, a rajongók várnak nagy izgalommal, hanem a szakma is, hiszen a dalokat élőben adják majd elő, Bálint a zenei alapokat játssza, Évi pedig a vokális részeket énekli rá.

2012-ben a Szigeten, majd 2013 első szombat estéjén Budapest egyik legmenőbb klubjában, a Cinema Hallban lépett fel a formáció óriási sikerrel. Az érdeklődés máris hatalmas, ami nem csoda: a produkció bármelyik kisebb vagy nagyobb klub, illetve fesztivál számára ideális, hiszen különleges zenei élményt nyújt, feldobja a hangulatot, színvonalas, mégis „fogyasztható”.