Sári Évi vámpírrá változott!
Júniusban és szeptember elején ismét látható a Pesti Magyar Színházban a Vámpírok bálja című világhírű musical. A darabban Sári Évi is vámpírrá változik, akit meg sem ismerni színpadi kosztümjében.
   
Vámpírfogakkal, parókában áll színpadra Sári Évi a Vámpírok bálja című musicalben. A tehetséges színésznőnek, aki a második felvonásban változik vámpírrá, nincs könnyű dolga, hiszen a hatalmas vámpírfogakkal kell énekelnie.

Sári Évi a StoryOnline-nak elmondta, hogy két éve kirobbanó sikerrel megy a musical, amelynek szeptemberben lesz a százhuszonötödik előadása. "Most június 5-én volt a nyári széria bemutatója, amelyet - mivel azóta több szereplő külföldön játszik - háromfordulós vérfrissítő casting előzött meg. A nyilvános meghallgatásra jelentkeztem, táncolni és énekelni kellett, ami után megkaptam az egyik főszereplő, Magda a szolgálólány szerepét" - meséli Évi.

"Nagyon boldog vagyok, hogy egy ekkora formátumú sikerprodukció részese lehetek" - folytatta a színésznő, aki azt is elmondta, hogy anatómiailag tökéletes vámpír protézist kaptak, amelyet fogtechnikus készített el, így tökéletesen illeszkedik a szájukba.