Egymástól tanultak a Vámpírok
Vámpírtalálkozó I.: 2010. januárjában meglátogattak minket és megnézték egyik előadásunkat a bécsi Ronacher Theater Vámpírok bálja előadásának szereplői. Az emlékeimben úgy él az az előadás, mint az egyik legjobb hangulatú este, hiszen nagyon kedvesek és lelkesek voltak, na és persze ennek hangot is adtak, mégpedig igen erőteljesen. Természetesen az előadás alatti tapsra és kacajokra gondolok... :)
   
Vámpírtalálkozó II. : Június 15.-én, kedden szerepet cseréltünk velük és a társulatunk nagy része élt a lehetősséggel, elfogadtuk az ő meghívásukat. Már délután megérkeztünk, körbevezettek minket a színházban, aztán jött egy kis pihenő, majd persze maga az előadás. Két magyar szereplő is játszott aznap este. Stróbel Dóri, mint Magda, Nagy Csabi, mint fekete vámpír. Nagyon érdekes volt látni a hasonlóságokat, illetve a különbségeket, azt, hogy a bécsi szereplők, hogyan formálják meg, éneklik el ugyanazokat a szerepeket,amiket mi itthon. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, egy fantasztikus előadást láthattunk! :)

Ezután volt egy kis közös fotózkodás,majd megvendégeltek minket a színház éttermében és még egy meglepetéssel is készültek! Stróbel Dóri segítségével megtanulták a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalunkat,természetesen magyarul... :) Szerintem ez egy igen kedves gesztus volt részükről.

Nagyon jó élmény volt nézőként, kívűlről látni ezt a csodálatos darabot, de azért azt kell mondanom, hogy belülről még felemelőbb érzés! Remélem még sokszor lesz benne részem... :)))